Containerpark


Aanschuiven aan het recyclagepark is geen pretje. Maar er is beterschap op komst! I.V.I.O. is op dit ogenblik een project aan het uitrollen waarbij alle recyclageparken voorzien worden van een aantal camera’s.

Via deze camera's zullen de burgers op de website van IVIO kunnen nakijken hoe druk het is aan de inrit van het recyclagepark. Dat bespaart een nutteloze rit of frustrerende wachttijd. Uit respect voor de privacy zullen enkel laag-resolutiebeelden online geplaatst worden waarbij nummerplaten of gezichten herkennen niet mogelijk zal zijn.

Daarnaast dienen deze camera’s ook om de veiligheid van onze parkwachters te garanderen. De meeste recyclageparkbezoekers houden zich aan het recyclageparkreglement en volgen de sorteerregels goed op. De recyclageparkwachters proberen alles in de gaten te houden en iedereen zo goed mogelijk te helpen. Spijtig genoeg zijn er bezoekers die het reglement niet correct opvolgen en het afval verkeerd dumpen zelfs na aanwijzing van de parkwachter! Wie bewust afval in de verkeerde container gooit, kan een factuur verwachten voor het uitsorteren en verwijderen van de verkeerd gedeponeerde fractie.

Begin september 2021 zal men de beelden van de inritten op onze website kunnen consulteren voor de recyclageparken van Ardooie, Lendelede, Meulebeke en Pittem. Dit kan op www.ivio.be/nl/afvalbrengpunten/recyclageparken/openingsuren/locaties

Adres recyclagepark Ardooie

Biekorfstraat - Ardooie
Adressen overige IVIO recyclageparken kan men terugvinden op www.ivio.be

Openingsuren

Voor de openingsuren en sluitingsdagen kan u terecht bij IVIO.

Contact Hoofdkantoor IVIO

Lodewijk de Raetlaan 12 - 8870 Izegem
Tel. 051/31.17.96 - Fax 051/31.67.39
E-mail: info@ivio.be

 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory