Nieuws


18 mrt 2019
Vrije Tijd

Deze zomer zullen onze jongste inwoners opnieuw een top-vakantie beleven.
We voorzien verschillende activiteiten. De rode draad is: divers, budgetvriendelijk en bovenal kwalitatief!

editeer
2 jul 2019
Wonen & Leefomgeving

Met dit warme weer zijn de insecten volop actief. Zo is ook de eikenprocessierups de afgelopen dagen in onze provincie (voornamelijk de regio Fluvia) gesignaleerd. 
Wat te doen als je de processierups hebt gespot? Meld dit bij je gemeente wanneer op openbaar domein. De brandweer bestrijdt geen eikenprocessierupsen!

editeer
8 jul 2019
Leven & Welzijn

De Reuzenberenklauw staat op het punt zich weer te laten zien in gebieden waar onze kinderen graag spelen. Maar pas op, het sap uit deze plant kan ernstige wonden veroorzaken!

editeer
12 jul 2019
Wonen & Leefomgeving

Een als verloren of gestolen gesignaleerd paspoort of eID is niet langer geldig!
Zelfs als het document wordt teruggevonden, mag u het niet meer gebruiken.

editeer
24 jul 2019
Gemeentebestuur

Om de extreme hitte van de namiddag toch wat te vermijden, mogen de afvalophalers de volgende dagen/weken al om 5 uur 's ochtends beginnen aan hun ophaalronde. 
Daarom willen we iedereen aanraden om altijd tijdig de afvalstoffen buiten te zetten.

editeer
19 aug 2019
Wonen & Leefomgeving

Bij het begin van het schooljaar hebben veel mensen een attest gezinssamenstelling nodig voor trein- en/of busabonnementen.
Dit attest kan je op het gemeentehuis afhalen. Maar je kan dit attest en andere ook van thuis uit opvragen via Mijn Dossier.

editeer
15 sep 2019
Wonen & Leefomgeving

Op zondag 15 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden weer de Dag van de Landbouw. Tientallen bedrijfsleiders gunnen je dan, samen met hun familie, graag een blik op hun werk, producten en het leven op deze land- en tuinbouwbedrijven.

editeer
15 okt 2019
Leven & Welzijn

Op dinsdag 15 oktober en zaterdag 19 oktober is er terug de bibliotheekweek. Op dinsdag komt de freelance journalist Manu Adriaens er plaatsnemen op de praatstoel en op zaterdag hebben we een heuse verwendag! 

editeer
 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory