Nieuwe editie Ardooie United

Ardooie United werd in 2021 gelanceerd om sporten te promoten en de samenhorigheid tussen de inwoners te verhogen. Via sport wilden we het isolement tijdens corona doorbreken. De inwoners moesten samen 40.000 kilometer afleggen in 6 weken. Er was een massale deelname, waardoor er in totaal 104.952 kilometers geregistreerd werden. Een schot in de roos!
 
Een vervolg kon niet uitblijven. Het begin van de lente geeft het startschot voor een nieuwe editie. Maar zoals elke sporter gaan we graag een stapje verder. We dagen onze inwoners dit jaar uit om samen per week 22.000 km af te leggen en dit voor 4 weken lang. Ieder bewegingsmoment komt in aanmerking: van een kleine wandeling tot een lange fietstocht. Zolang je de wagen maar aan de kant laat.

De uitdaging loopt van maandag 21 maart tot 17 april. Ook kilometers buiten Ardooie komen in aanmerking. Inwoners kunnen hun afgelegde kilometers registeren via:
  1. de Strava club Ardooie United
  2. www.ardooie.be/united
  3. sociale media met vermelding #ardooieunited.
Als de wekelijkse grens van 22.000 kilometer gerond wordt, voorziet het gemeentebestuur een tegenprestatie. Wat dat is, wordt binnen enkele weken bekendgemaakt. 


 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory