We werken momenteel enkel op afspraak: meer info

Ardooie United


 !!UPDATE!!

Beste inwoners, PROFICIAT, het doel om met onze inwoners de wereld rond te wandelen, lopen, fietsen,... werd na 2 weken reeds bereikt! Dit is veel sneller dan we ook maar konden vermoeden! We wisten al dat jullie engagement groot zou zijn, maar dit hadden we echt niet verwacht! Chapeau en hoedje af!

Maar omdat we het onze morele plicht vinden om jullie de komende 4 weken nog verder te blijven stimuleren tot bewegen, hebben we een nieuwe uitdaging: de eerste 40.000km zijn alvast vlot bereikt, maar kunnen we met z'n allen ook de symbolische grens van 100.000km behalen?

Als erkenning voor jullie inspanningen verdubbelt het gemeentebestuur alvast de beloningen voor de deelnemende sportievelingen. Meer nieuws hierover volgt snel. Hou alvast de sociale media en deze pagina in de gaten.

Nog steeds wordt elke bewegingsvorm in rekening gebracht: wandelen, lopen, fietsen, skeeleren,… Van de kleinste verplaatsing binnen de gemeente tot grote tochten, individueel of in groep (sportbubbel, gezin,…): alles komt in aanmerking! Daaraan gekoppeld zullen we op regelmatige tijdstippen een specifieke doelgroep in de kijker plaatsen.

Wens je jouw activiteit te registreren? Dat kan eenvoudig door op onderstaand logo te klikken en het webformulier in te vullen.
 Ardooie United
Je kunt eveneens je activiteit posten op sociale media met de #ArdooieUnited.
We danken je alvast van harte voor uw deelname en registratie en aarzel niet om toekomstige sportactiviteiten in te geven! Samen kunnen we dit, Ardooie United!
Bedankt om tijdens het sporten de geldende coronamaatregelen in acht te nemen!
 
De huidige tussenstand is:
54.552,4 km
28.213km werd ingevuld via bovenstaand webformulier + posts op sociale media met de #ArdooieUnited
26.339,4km werd geregistreerd in de Strava-groep (de strava gegevens worden enkel in het weekend geüpdatet)
 
Laatst bijgewerkt op: dinsdag 13/04/2021, 22:00
 
 

 

Meldingen   Sitemap   Intranet   Privacyverklaring    

© GEMEENTE ARDOOIE - Polenplein 15 8850 Ardooie - Tel 051 74 40 40 | Alle rechten voorbehouden | Powered by The eForum Factory