Zoeken

Home  /  Vrije Tijd  /  Zomervakantie 2024  /  Sportkampen

Sportkampen

Kinderen die de zomervakantie op een sportieve manier wensen door te brengen, krijgen daar opnieuw volop de kans toe! De sportdienst werkte opnieuw meerdere toffe sportweken uit, waar ook jij zeker je gading in zal vinden! Neem hier alvast een kijkje voor het aanbod:
-D0GEM1
Voor een meer gedetailleerde uitleg bij de kampen, verwijzen we graag naar het inschrijvingsportaal, te bereiken op www.ardooie.be/inschrijvingen.
 
ALGEMENE INFO VOOR ALLE SPORTKAMPEN

DAGVERLOOP: Elke dag gaan we van start om 9u15 en we sporten tot 12u. In de namiddag sporten we van 13u15 tot 16u. Kinderen blijven over de middag in de cafétaria, waar ze hun picknick nuttigen.

OPVANG: Zowel voor aanvang van het kamp, als na afloop, is er mogelijkheid tot opvang. Kinderen kunnen in de sporthal terecht vanaf 7u30. Na het kamp is er opvang tot 18u. Opvang is inbegrepen in de deelnameprijs van het kamp.

LOCATIE: Het sportkamp gaat door op sportcomplex DE ARK, Melkerijstraat 2a, Ardooie. Tel. Sporthal: 051/575020

INSCHRIJVEN: Inschrijven kan enkel online op www.ardooie.be/inschrijvingen. Na inschrijving volgt een automatische bevestiging van inschrijving per mail. 

Noot: Bij annulatie van de inschrijving zonder geldige reden, zal een administratieve kost aangerekend worden van:
- 50% van het deelnamegeld, indien annulering tot 1 week voor aanvang van het kamp
-100% van het deelnamegeld, indien annulering binnen de week voor aanvang van het kamp
Geldige reden is: ziekte of kwetsuur, mits voorleggen van een doktersattest.

Meer inlichtingen over dit kamp? Neem dan contact op met de sportdienst, Melkerijstraat 2a, 8850 Ardooie. Tel 051/575020 Sportdienst@ardooie.be


Meldpunt

Heb je iets te melden aan de gemeentediensten? Meld alles online en voeg nuttige info toe aan je melding.

Melding maken