Zoeken

Home  /  Vrije Tijd  /  Zomervakantie 2022

Zomervakantie 2022

In de zomermaanden van 2022 zullen onze jongste inwoners opnieuw een top-vakantie beleven.We voorzien verschillende activiteiten. We zetten in op 3 kernwaarden: divers, budgetvriendelijk en bovenal kwalitatief!

Wat moet u zeker weten?

  1. De inschrijvingen voor kampen starten op zaterdag 5 februari 2022 vanaf 9u. Inschrijven kan via www.ardooie.be/inschrijvingen.
  2. IBO 't Filoetje is in de zomervakantie toegankelijk voor schoolgaande kinderen tot en met 6 jaar. Speelpleinwerking 't Ravotterke is toegankelijk voor iedereen vanaf 6 tot en met 14 jaar. Kinderen geboren in 2016 hebben de keuze: aansluiten bij 't Filoetje of aansluiten bij 't Ravotterke.
  3. Het filiaal van IBO 't Filoetje in Koolskamp is deze zomer niet beschikbaar wegens bouwwerken. Daarom wordt beide werkingen deze zomer gecentraliseerd in de Kaaistraat in Ardooie.
  4. Iedere deelnemer aan een gemeentelijk initiatief vult een medische fiche in. Die medische fiche geldt voor de diverse organisaties. U moet het dus maar 1 keer invullen. De medische fiche is aanvullend op het gebruikelijke inschrijvingsformulier. De medische fiche vult u in via deze link 

Een overzichtstabel vindt u hier. 
Alle praktische info per initiatief vindt u hieronder.

Meldpunt

Heb je iets te melden aan de gemeentediensten? Meld alles online en voeg nuttige info toe aan je melding.

Melding maken